Klankschalenconcert

De klankschalen stimuleren een meditatieve staat van rust. 
Hierdoor gaat de energie in lichaam en geest stromen.

Over klankschalen

Voor onze gezondheid is noodzaak om tot rust te komen en te ontspannen zodat je lichaam zichzelf kan vernieuwen. Alles in ons lichaam, huid, orgaan, elke cel wordt steeds vernieuwd. Daar is goede eerlijke voeding voor nodig, maar ook de ruimte en rust om het te laten gebeuren. Mensen voelen zich vaak verfrist en energiek na een gezonde nachtrust. Bij meer rust, is er ook meer resultaat.

De klankschalen stimuleren een meditatieve staat van rust. Hierdoor gaat de energie in lichaam en geest stromen. Deze energie zuivert en vernieuwd. Je lichaamscellen trillen harmonisch mee met de trillingen die uit de klankschaal komen, hoorbaar en niet hoorbare trillingen. Het geluid en trillingen zijn meestal wel voelbaar. De klanken zorgen met hun zachte trillingen voor harmonie in alle cellen.
Hierdoor heelt je lichaam en geest zich en kom je tot een optimale ontspanning. Je komt weer in balans, waarbij blokkades worden doorbroken. Een sessie met een klankschaal kan dus behoorlijk heftig en emotioneel zijn. Dit kan leiden tot vooral ontspanning en opluchting. Concertagenda

Het gaat in essentie niet om de klank: maar om de stilte die erop volgt..

Een klankbad met klankschalen kan je makkelijk terug te brengen naar een natuurlijke staat van diepe ontspanning. In ontspanning kunnen we vermoeidheid, stress en indrukken makkelijker verwerken. Daardoor kan er na het klankbad weer een gevoel van ruimte ontstaan, rust en stilte. Helend voor lichaam en geest.
De ervaringen van de mensen die dit ondergaan zijn zeer positief. Mensen ervaren het als heerlijk, opdoen van nieuwe inzichten, en geven ze terug dat ze geraakt en geopend worden door de helende klanken.

Mis nooit meer een nieuw bericht, concert, Online les, buitenles!

Related Posts

Marchal van Straten

02/07/2021

Waarom zou je ontspannen?

Waarom zou je ontspannen?

Marchal van Straten

02/01/2021

In je kracht

In je kracht

Marchal van Straten

01/24/2021

Gezonde spijsvertering

Gezonde spijsvertering

Marchal van Straten

01/17/2021

Frustraties positief gebruiken

Frustraties positief gebruiken

Subscribe now to get the latest updates!