Concert

Over klankschalen

Voor onze gezondheid is noodzaak om tot rust te komen en te ontspannen zodat je lichaam zichzelf kan vernieuwen. Alles in ons lichaam, huid, orgaan, elke cel wordt steeds vernieuwd. Daar is goede eerlijke voeding voor nodig, maar ook de ruimte en rust om het te laten gebeuren. Mensen zich vaak verfrist en energiek na een gezonde nachtrust. Hoe dieper de rust, hoe te meer resultaat er is.

De klankschalen stimuleren een meditatieve staat van rust. Hierdoor gaat de energie in lichaam en geest stromen. Deze energie zuivert en vernieuwd. Je lichaamscellen trillen harmonisch mee met de trillingen die uit de klankschaal komen, hoorbaar en niet hoorbare trillingen. Het geluid en trillingen zijn meestal wel voelbaar. De klanken zorgen met hun zachte trillingen voor harmonie in alle cellen.
Hierdoor heelt je lichaam en geest zich en kom je tot een optimale ontspanning. Je komt weer in balans, waarbij blokkades worden doorbroken. Een sessie met een klankschaal kan dus behoorlijk heftig en emotioneel zijn. Dit kan leiden tot vooral ontspanning en opluchting.

Een concert

Een klankbad met klankschalen kan je makkelijk terug te brengen naar een natuurlijke staat van diepe ontspanning. In ontspanning kunnen we vermoeidheid, stress en indrukken makkelijker verwerken. Daardoor kan er na het klankbad weer een gevoel van ruimte ontstaan, rust en stilte. Helend voor lichaam en geest.
De ervaringen van de mensen die dit ondergaan zijn zeer positief. Mensen ervaren het als heerlijk, opdoen van nieuwe inzichten, en geven ze terug dat ze geraakt en geopend worden door de helende klanken.  Testimonials / referenties

ConcertinformatieGeef je tijdig op (max 8 pers) Reserveer je plaats: direct aanmelden

Wij hanteren een maximum deelname, zodat je voldoende persoonlijke ruimte hebt. Kleed je warm aan voor het concert. Neem als het kan een warm dekentje, slaapzak, een matrasje en een kussentje mee.
Zorg dat je lekker ligt en laat alles maar gebeuren.
Testimonials / referenties

Aanmelden concert

Testimonials

Concert met klankschalen

Het was heerlijk, de tijd vloog voorbij en ik heb er nog dagen profijt van gehad.
Wat een energie krijg je ervan!

Zeker voor herhaling vatbaar.
Sabrina

profile-pic
Sabrina

Concert met klankschalen

Het klankbad was een fijne ervaring, je komt er helemaal relaxed uit. De klanken voel je door je hele lichaam waardoor je een diepere ontspanning ervaart. Heerlijk!

profile-pic
Wilma
Ben je tevreden over ons? wil je ons dan een recensie geven? klik dan hier.
Bron: Praktijk de Balans, bijgewerkt 16 november 2020