Met Malvatherapie voelt u zich als herboren

We bieden makkelijk toegankelijke, betaalbare diensten voor iedereen.

Malvatherapie is voor u persoonlijk

Wat wij doen

is energetisch behandelen

van aandoeningen, klachten, ongemakken en levensvragen.
Malva Therapie is een lichaamsgerichte therapie op basis van het zelf genezend vermogen en het reduceren van de symptoom of klacht. Meer over energetisch therapie en meer over Malvatherapie.

Wij zijn er om te helpen, te steunen. Positieve veranderingen. 

Voorbeelden van behandelingen

Onze missie en passie

Wij stimuleren je gezondheid met yoga, tai chi qi gong, massages, concerten. Uw voordeel

Vernieuwend en up-to-date

Ook wij vernieuwen ons regelmatig met bijscholingen, trainingen. Wij zijn up-to-date en delen dat. Uw voordeel

Kwaliteit

Via de beroepsverenigingen VVET en BVMT wordt onze kwaliteit gewaarborgd. Uw voordeel.

WAAROM WE HET DOEN

Onze missie en passie

Het is onze persoonlijke missie en gedrevenheid om met gezondheid naar lichaam en geest bezig te zijn. Terug te komen bij onszelf. En te ontdekken en nieuwsgierig zijn naar het hoe en waarom van ons leven. En plezier te hebben en te genieten van alles wat wij doen.

Door onze levensvervulling te realiseren en zijn we als een vis in het water. Onze activiteiten: yoga, Tai Chi Tao Qi Gong, Malvatherapie, concerten met klankschalen helpen ons daar uitstekend bij. Door onze drive kunnen wij onze talenten, ervaring en vaardigheden inzetten en komen wij in onze kracht te staan en kunnen ons goed ontspannen.

Wij geloven dat je met een gezond lichaam en een gezonde geest je taak op aarde uitstekend kan vervullen. En een bijdrage aan de maatschappij kan teruggeven. Eventuele fysieke beperkingen en geestelijke vermogens bieden ons de drive en de uitdaging om daar creatief mee om te gaan. Een uitdaging die ons ook voldoening geeft, elke dag. Daarom zijn onze lessen en concerten inspirerend!

Name*
Email*
0 of 350

testimonials

Wat ze zeggen

Malvatherapie

Ik wil beter in mijn fysieke lichaam zitten. En een goede verbinding met zichzelf, zijn partner en anderen. Ik vind het lastig om dat alleen te doen. Dat heb ik al geprobeerd.
Ondersteuning is welkom om dat voor elkaar te krijgen. Vanuit denken terugkomen in gevoel en weer een natuurlijke grip krijgen op eigen leven. Denken en gevoel in een natuurlijke balans.

Fijn Marchal dat je zoveel geduld met mij had en met kleine stapjes steunde. Het kon niet sneller dan dat ik dat zelf aankan. Mijn zelfvertrouwen is terug en kan het zelf weer aan :-)

Het is zeker een aanrader om met je vragen en klachten Marchal te raadplegen. Ik kon altijd terecht ook buiten de gewone werktijden.

Malvatherapie

Ik was mijn intuïtie kwijt. Kon niet meer slapen. Kwam net uit mijn burn-out en andere hulp begreep het niet of voelde het niet aan.

Het was voor mijzelf fijn dat er alle tijd en begrip voor mij was. Kwam weer terug in mijn basis en sliep steeds beter en ook langer. Na verloop van tijd kwam mijn intuïtie ook weer terug. Wauw. :-)

Carry is zeker een aanrader en voelt alles goed aan. heel prettig.

profile-pic
Neeltje

Malvatherapie

Ik ontdekte dat ik de verbinding met mijzelf kwijt was, voelde niets. Had geen plannen en plezier in het leven. Andere hulp geprobeerd, maar dat hielp niet. Gevoel wordt geblokkeerd, spanningen nemen toe. Het is genoeg geweest.
Wilde terugkomen in mijn gevoel. Mijn lijf weer voelen en contact met alles. En zelf stappen zetten. Mijn levensdoel hervinden. En acceptatie van het verleden.
Ik was blij dat ik geleidelijk meer kon ontspannen, vertrouwen kreeg. Ik sliep na elke sessie uitstekend. Heerlijk. Terugkijkend heeft het zeker 12 maanden geduurd voordat ik weer terug was bij mijzelf. Als ik dit eerder had geweten was ik eerder gekomen. Dat het gedeeltelijk vergoed werd was prettig, maar ik het toch gedaan. :-)

profile-pic
Anja

Malvatherapie

Ik had al een lang traject met allerlei hulpverleners achter de rug. Echt van alles geprobeerd. Dit was mijn laatste strohalm.
Ik wilde terugkomen in mijn gevoel. Weer verbinding krijgen met mijzelf en blijven. Sterke reductie van zenuwachtigheid, paniekaanvallen. Steeds onrustig.
Wilde een betere communicatie met anderen, speciaal met mannen. Mijn vertrouwen was ernstig beschadigd.
Ik was zeer verrast en blij door de rust en zachte benadering van Marchal. Er ontstond vertrouwen en en kreeg volledige steun. Zowel mentaal en fysiek. En ook de financiën kwamen weer op orde
Ik kreeg weer overzicht en structuur in mijn leven. En kon stap voor stap de dagelijkse dingen weer zelf hanteren.
Achteraf gezien duurde het circa 3 maanden. Ik beveel Praktijk de Balans zeker aan!
Carry en Marchal bedankt. :-)

profile-pic
Cindy

Malvatherapie

Ik was mij bewust van allerlei blokkades en heb her en der geshopt. Zo kwam ik ook bij Marchal binnen.

De behandelingen verminderde mijn blokkades direct. Tot mijn verbazing. Ik heb ook inzicht gekregen in het waarom en wat ik eraan kan doen. Begrijp nu meer hoe chakra's werken en waarom ze sluiten of opengaan.

Ik raad je praktijk de balans aan en ik kreeg het deels vergoed. Mooi meegenomen. Als ik het allemaal had geweten was ik eerder gekomen.

profile-pic
Michiel iCT er

Malvatherapie

Ik had vaak last van vermoeidheid. Karmisch; vanaf haar geboorte had ik last van Vitiligo (afbraak van pigment). - auto-immuunziekte vitiligo, deze ziekte valt gezonde pigmentcellen aan en vernietigt ze. mi jn lever werkte niet goed.

Ik wil een leverbehandeling om de lever te ontgiften. Graag behandelingen die de milt, darmen, nieren en schildklier verbeteren. Ik wil veiligheid bij mezelf, mijn eigen vriend worden dus ook van mijn eigen lichaam. De omgang met anderen is nog lastig, maar als ik me op sociaal gebied ook daar veilig kan voelen is dat al iets.

  • Stap voor stap is er verbetering, maar ik ben er nog niet. Dank jullie wel.
profile-pic
Afke

tarieven

Proefles yoga
Tai Chi Tao
Alkmaar

€ 

 5.00


Proefles yoga
Tai Chi Tao
Wieringerwerf

 10.00


Malvatherapie
sessie 90 min
optioneel

65.00

PAYF

Exclusive concert
met klankschalen

20.00

Ervaar inspiratie en ontspanning
energie, flexibilities


Ervaar inzichten, ontspanning en hervindt ook de controle over je leven


Simplest, fastest and most effective flexible move