Aanvraag automatische incasso

Wij geven een mix van yogavormen.
Wij doen naast statische oefeningen ook zachte effectieve beweegvormen.
In elke les is aandacht voor ontspanning.

Aanvraag automatische afschrijving

Via automatische afschrijving kunnen wij kosten reduceren en kunnen wij je een voordelige prijs bieden. Hierbij vertrouwen wij erop dat je de betaling niet storneert en dat er voldoende saldo op je rekening staat. Jouw informatie verwerken wij op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring en de algemene voorwaarden.

Neem contact op a.u.b.

Toelichting op de machtiging

Veel mensen maken gebruik van machtigen of automatische incasso. Zo weet u zeker dat u altijd op tijd bent met betalen. Indien er lessen uitvallen worden deze automatisch verrekend. Natuurlijk kunt deze lessen ook inhalen en worden dan natuurlijk niet verrekend. Neem a.u.b. kennis van de Algemene voorwaarden en onderstaande rechten en plichten. U krijgt een incassokorting op uw maand- of kwartaalabonnement.

Uw voordelen

Automatische Incasso is een zeer handige manier van betalen. U hoeft onze organisatie (ook wel ‘incassant’ genoemd) alleen schriftelijk te machtigen om doorlopend een bepaald bedrag van uw rekening af te laten schrijven. Zij neemt vervolgens het initiatief om het afgesproken bedrag over te laten boeken. Hoe regelt u de machtiging? Eenvoudig. U vult het machtigingsformulier van de incassant in en stuurt het daarna terug. De organisatie mag pas ná ontvangst van uw machtiging het afgesproken bedrag van uw rekening afschrijven. Natuurlijk dient u wel voldoende saldo op uw rekening te hebben, zodat u ook echt kúnt betalen. De incassant moet u tijdig laten weten wanneer hij het geld van uw rekening afschrijft. Ook moet hij u ruim vooraf informeren over een wijziging van het te betalen bedrag.

Uw zekerheid

Bij automatische Incasso houdt u altijd controle over uw rekening. Zo heeft u vanaf 1 november 2009 het recht om Incasso-opdrachten tot de laatste werkdag vóór uitvoering van deze transactie, te herroepen. Schrijft een organisatie ten onrechte geld af van uw rekening, of schrijft zij een onjuist bedrag af, dan heeft u meestal binnen een bepaalde termijn recht van terugboeking. U kunt het bedrag laten terugboeken door contact op te nemen met uw bank, bijvoorbeeld telefonisch, schriftelijk of via internetbankieren (afhankelijk van de mogelijkheden bij uw bank). Een andere mogelijkheid is om een gele machtigingskaart in te vullen en naar uw bank te sturen. Die kaart heeft uw incassant vaak al eerder verstrekt en is tevens verkrijgbaar bij uw bank of postkantoor. U geeft uw bank hiermee opdracht het geld terug te boeken. Ook kunt u uw machtiging intrekken. U kunt dit het best schriftelijk kenbaar maken aan de incassant. Desgewenst kunt u hiervoor een rode machtigingskaart invullen en naar de incassant sturen. Deze kaart heeft uw incassant eveneens vaak al eerder verstrekt of is verkrijgbaar bij uw bank of postkantoor. Incasseert een organisatie herhaaldelijk ten onrechte geld van u, dan kunt u uw bank vragen uw rekening voor deze incassant te blokkeren. Uiteraard voorkomt een bank dit soort problemen liever. Om van Incasso gebruik te mogen maken, moet een organisatie eerst voldoen aan een aantal strenge eisen pas daarna kan zij een Incasso-overeenkomst afsluiten met haar bank. Dat verzekert u ervan dat de incassant het vertrouwen heeft van deze bank. Neemt bij vragen of twijfel a.u.b. vooraf contact op met uw bank.

Uw plichten

De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Bij toepassing van automatische incasso wordt bij onvoldoende saldo of bij stornering de kosten van de bank en andere kosten verrekend met een minimumbedrag van € 10,00.

Bel 072 506 48 20 / 06 460 77 941

Liever WhatsApp? 
1 Open WhatsApp.  2 Voeg +31 6 46077941 toe.  3 Vernieuw de contactenlijst.  4 Start het gesprek met een vraag.