Klachtafhandeling

Wij zijn blij als je ons  je ervaringen delen. Wij kunnen daarvan leren.
Voor bruikbare feedback positief of negatief zenden wij graag een bloementje

Klacht over Praktijk de Balans

Er kan altijd iets gebeuren of gezegd worden, waar je niet akkoord mee bent. Als je genoeg vertrouwen hebt, bespreek dat a.u..b. eerst met de leraar of lerares. Vaak lost dit al een hoop op. Als je het moeilijk vindt om een gesprek aan te gaan, kunt je altijd de hulp inroepen van een eigen vertrouwenspersoon, bijvoorbeeld een mede deelnemer, vriend(in) of familielid.

Praktijk de Balans streeft naar een optimale kwaliteit en professionaliteit van onze yogalessen. Het correct en tijdig afhandelen van eventuele klachten speelt hierin een belangrijke rol. Indien je een klacht hebt horen we dat graag zo spoedig mogelijk. Op deze wijze kunnen we deze ongewenste situatie snel oplossen.

Wij onderscheiden twee trajecten klachten over yoga, een massage, een workshop een publicatie of bericht.En daarnaast een traject dat via de beroepsvereniging loopt voor de Malvatherapie.

Gebruik de drukknop tevredenheid indien je alleen (anoniem) je tevredenheid of ontevredenheid wilt uitspreken.Wij reageren uitsluitend als je dat specifiek aangeeft. Wij garanderen dat wij zorgvuldig en respectvol met je reacties omgaan.

Ben je tevreden over ons? wil je ons dan een recensie geven? klik dan hier.
Bron: Praktijk de Balans, bijgewerkt 25 oktober 2020

Bel 072 506 48 20 / 06 460 77 941

Liever WhatsApp? 
1 Open WhatsApp.  2 Voeg +31 6 46077941 toe.  3 Vernieuw de contactenlijst.  4 Start het gesprek met een vraag.