Klachtprocedure

Wij vinden het fantastisch als je ons  je ervaringen delen.
Voor bruikbare feedback positief of negatief zenden wij graag een bloementje

Klachtenprocedure

Er kan altijd tijdens een sessie iets gebeuren of gezegd worden, waar je niet akkoord mee bent. Als je genoeg vertrouwen hebt, bespreek dat a.u..b. eerst met de leraar of lerares. Vaak lost dit al een hoop op. Als je het moeilijk vindt om een gesprek aan te gaan, kunat je altijd de hulp inroepen van een eigen vertrouwenspersoon, bijvoorbeeld een mede deelnemer, vriend(in) of familielid. 

Praktijk de Balans streeft naar een optimale kwaliteit en professionaliteit van onze yogalessen. Het correct en tijdig afhandelen van eventuele klachten speelt hierin een belangrijke rol.
Indien je een klacht hebt horen we dat graag zo spoedig mogelijk. Op deze wijze kunnen we deze ongewenste situatie snel oplossen.

De procedure

Ingezonden klachten zullen te allen tijde vertrouwelijk en serieus worden behandeld.
In eerste instantie dient je de klacht mondeling in bij de betreffende leraar of lerares. Indien er geen mondelinge overeenstemming wordt bereikt, dan kun je de klacht binnen twee weken schriftelijk of mondeling indienen bij
Marchal van Straten, yogaleraar.
Maatschap Praktijk de balans
Anna Paulownastraat 63
1814XB Alkmaar
T 072 506 4820 of M 06 460 77 941 of M 06 129 99 449

De klacht dient duidelijk omschreven te worden met een heldere onderbouwing van je standpunt en kan nooit anoniem ingediend worden.Na ontvangst wordt een klachtdossier geformeerd.
Op je klacht reageren wij binnen 1 week.
Alle klachten handelen wij vervolgens binnen vier weken af. Als er langere tijd nodig is om onderzoek te doen, stellen wij je binnen de eerder aangegeven termijn van vier weken op de hoogte waarbij reden van uitstel wordt toegelicht. Tevens geven wij u dan een indicatie wanneer wij u uitsluitsel geven.
Alle klachten registreren wij voor minimaal 1 jaar.
Indien u zich niet kunt vinden in het antwoord of de wijze waarop u behandeld bent dan kunt u contact opnemen met je eigen adviseur.

Bel 072 506 48 20 / 06 460 77 941

Liever WhatsApp? 
1 Open WhatsApp.  2 Voeg +31 6 46077941 toe.  3 Vernieuw de contactenlijst.  4 Start het gesprek met een vraag.