Yoga proefles

Als je meedoet aan een yogales krijg je

  • een effectieve ontspanning
  • een goede ademhaling
  • een sterk immuunsysteem
  • meer souplesse; soepel kunnen bewegen
  • meer bewustzijn voor lichaam en geest
  • meer gemoedsrust

Met onderstaande gegevens reserveren wij een plaats voor jou.

Recensies

profile-pic
Burrien Thuiszorg medewerker

Een prettige sfeer wordt goede uitleg gegeven over de oefening met een vleugje humor. Wanneer het uur voorbij is voel ontspannen en opgeruimd in lichaam en geest waar door je een heerlijke nachtrust tegemoed gaat De oefeningen gepaart met humor. Omdat ik dat ook belangrijk vindt als er humor bij komt kijken. Ja,omdat je met een prettig gevoel bezig bent met je lichaam en geest. Ga zo door.

profile-pic
Lia

Verhalen

Dank je wel voor het verhaal,
Helemaal waar overal is een einde aan. Kijk wat je wel kan doen en geniet van de dingen om je heen. Marchal ik vind het fijn de oeveningen met de uitleg waarom we die houding doen. Ik ga zo aan de slag met mijn lijf. Vaste dingen op de dag geeft hou vast.
DANK JE WEL ?
Fijne dag❣

profile-pic
Anja

Malvatherapie

Ik ontdekte dat ik de verbinding met mijzelf kwijt was, voelde niets. Had geen plannen en plezier in het leven. Andere hulp geprobeerd, maar dat hielp niet. Gevoel wordt geblokkeerd, spanningen nemen toe. Het is genoeg geweest.
Wilde terugkomen in mijn gevoel. Mijn lijf weer voelen en contact met alles. En zelf stappen zetten. Mijn levensdoel hervinden. En acceptatie van het verleden.
Ik was blij dat ik geleidelijk meer kon ontspannen, vertrouwen kreeg. Ik sliep na elke sessie uitstekend. Heerlijk. Terugkijkend heeft het zeker 12 maanden geduurd voordat ik weer terug was bij mijzelf. Als ik dit eerder had geweten was ik eerder gekomen. Dat het gedeeltelijk vergoed werd was prettig, maar ik het toch gedaan. 🙂

profile-pic
Michiel iCT er

Malvatherapie

Ik was mij bewust van allerlei blokkades en heb her en der geshopt. Zo kwam ik ook bij Marchal binnen.

De behandelingen verminderde mijn blokkades direct. Tot mijn verbazing. Ik heb ook inzicht gekregen in het waarom en wat ik eraan kan doen. Begrijp nu meer hoe chakra's werken en waarom ze sluiten of opengaan.

Ik raad je praktijk de balans aan en ik kreeg het deels vergoed. Mooi meegenomen. Als ik het allemaal had geweten was ik eerder gekomen.

profile-pic
Sabrina

Concert met klankschalen

Het was heerlijk, de tijd vloog voorbij en ik heb er nog dagen profijt van gehad.
Wat een energie krijg je ervan!

Zeker voor herhaling vatbaar.
Sabrina

profile-pic
Carol

Massages

Ik wilde gewoon even niets, ontspannen. Carry heeft mijn hele lichaam heerlijk gemasseerd. Dank je wel

Een aanrader 🙂

profile-pic
Afke

Malvatherapie

Ik had vaak last van vermoeidheid. Karmisch; vanaf haar geboorte had ik last van Vitiligo (afbraak van pigment). - auto-immuunziekte vitiligo, deze ziekte valt gezonde pigmentcellen aan en vernietigt ze. mi jn lever werkte niet goed.

Ik wil een leverbehandeling om de lever te ontgiften. Graag behandelingen die de milt, darmen, nieren en schildklier verbeteren. Ik wil veiligheid bij mezelf, mijn eigen vriend worden dus ook van mijn eigen lichaam. De omgang met anderen is nog lastig, maar als ik me op sociaal gebied ook daar veilig kan voelen is dat al iets.

  • Stap voor stap is er verbetering, maar ik ben er nog niet. Dank jullie wel.
profile-pic

Malvatherapie

Ik wil beter in mijn fysieke lichaam zitten. En een goede verbinding met zichzelf, zijn partner en anderen. Ik vind het lastig om dat alleen te doen. Dat heb ik al geprobeerd.
Ondersteuning is welkom om dat voor elkaar te krijgen. Vanuit denken terugkomen in gevoel en weer een natuurlijke grip krijgen op eigen leven. Denken en gevoel in een natuurlijke balans.

Fijn Marchal dat je zoveel geduld met mij had en met kleine stapjes steunde. Het kon niet sneller dan dat ik dat zelf aankan. Mijn zelfvertrouwen is terug en kan het zelf weer aan 🙂

Het is zeker een aanrader om met je vragen en klachten Marchal te raadplegen. Ik kon altijd terecht ook buiten de gewone werktijden.

profile-pic
Franco

Yoga & Tai Chi Tao

Sinds ik yogalessen volg bij Marchal is mijn lijf soepeler geworden en zit ik beter in mijn vel zowel fysiek als mentaal. Je kunt ook makkelijker een stootje opvangen in het leven. Ook het combineren van verschillende soorten yoga maakt het zeker interessant.
Echt een aanrader om eens een proefles te volgen!! Al vele jaren les van Marchal van Straten. Na elke les ben ik lekker ontspannen en ik slaap heerlijk.

profile-pic
Lia mantel zorger

Ik vind het heel fijn. Marchal geeft me inzichten. Hoe je met je lichaam bepaalde kwalen oplost maar ook ben ik anders gaan denken. Hoe vaak ik al niet dacht " o joh zit dat zo.?" Met alleen maar je houding te veranderen of iets dergelijks lost je zo veel op. En, ik ben doordat ik er al een tijdje opzit steeds soepeler geworden. Inspirende leraar en vooral de samenhorigheid in onze groep. Inspirende leraar, goede en leuke oefeningen, meer dan Yoga alleen. Ik kan op mijn eigen niveau de oefeningen doen. Geen tips.

profile-pic
Els

Massages

Ik was gespannen in mijn hele lijf als een pianosnaar. Sliep slecht 🙁

De massage van Carry was een weldaad. Kwam helemaal tot rust en heb fijn en lang geslapen. Kom zeker terug 🙂

profile-pic
Wilma

Concert met klankschalen

Het klankbad was een fijne ervaring, je komt er helemaal relaxed uit. De klanken voel je door je hele lichaam waardoor je een diepere ontspanning ervaart. Heerlijk!

profile-pic
Angelique Thuiszorgmedewerkster

Yoga & Tai Chi Tao Qi Gong

1 les gehad maar voelde ontspannen met een vleugje humor. Dat het met rust gebracht wordt en een kopje thee met afsluiting. Ja ik beveel de yoga aan,omdat er met rust en humor ontspannen wordt.

profile-pic
Elly

Yoga & Tai Chi Tao

Heb van alles geprobeerd en kom toch weer terug bij praktijk de balans. Ik heb al vele jaren les van Marchal van Straten. Na elke les ben ik lekker ontspannen en ik slaap heerlijk.

Een echte aanrader. 🙂

profile-pic
Cindy

Malvatherapie

Ik had al een lang traject met allerlei hulpverleners achter de rug. Echt van alles geprobeerd. Dit was mijn laatste strohalm.
Ik wilde terugkomen in mijn gevoel. Weer verbinding krijgen met mijzelf en blijven. Sterke reductie van zenuwachtigheid, paniekaanvallen. Steeds onrustig.
Wilde een betere communicatie met anderen, speciaal met mannen. Mijn vertrouwen was ernstig beschadigd.
Ik was zeer verrast en blij door de rust en zachte benadering van Marchal. Er ontstond vertrouwen en en kreeg volledige steun. Zowel mentaal en fysiek. En ook de financiën kwamen weer op orde
Ik kreeg weer overzicht en structuur in mijn leven. En kon stap voor stap de dagelijkse dingen weer zelf hanteren.
Achteraf gezien duurde het circa 3 maanden. Ik beveel Praktijk de Balans zeker aan!
Carry en Marchal bedankt. 🙂

profile-pic
Neeltje

Malvatherapie

Ik was mijn intuïtie kwijt. Kon niet meer slapen. Kwam net uit mijn burn-out en andere hulp begreep het niet of voelde het niet aan.

Het was voor mijzelf fijn dat er alle tijd en begrip voor mij was. Kwam weer terug in mijn basis en sliep steeds beter en ook langer. Na verloop van tijd kwam mijn intuïtie ook weer terug. Wauw. 🙂

Carry is zeker een aanrader en voelt alles goed aan. heel prettig.

profile-pic
Burrien Zorgmederwerkster

Zit goed in elkaar,je krijg elke zondag als je dat wil een motivatie oefening en een verhaal daarbij voor de maandag. Fijne oefening,ontspannen Sfeer en na afloop een kopje thee om bij te komen in een goede sfeer. Ik zou het zeker aanbevelen,omdat er aandacht voor ieder persoon is. Om aan te geven om sokken en een fleece denken mee te nemen vooral als de verwarming het niet doet in deze tij van het jaar.

Ben je tevreden over ons? wil je ons dan een recensie geven? klik dan hier.
Bron: Praktijk de Balans, bijgewerkt 12 november 2020